Pris, villkor & praktiska detaljer

 

 

ERIC HAMMERIN
Reconnective Healing Practitioner

Reconnective Healing ® -- Återkopplande helande


Startsida Varför healing? Om verkligheten Pris, villkor Kontakt

 

Ett besök kostar 700.-
och betalas kontant ( ej plastkort ) vid ankomst / före behandling.

Hur lång tid tar ett besök?
Det varierar. Räkna med 30 - 60 minuter. Jag avsätter normalt en timme i planeringen. Du får fylla i ett papper med dina uppgifter och kanske hinna slappna av lite innan vi kan göra själva healingen. Efter healingen vill jag gärna hinna prata lite med dig och ställa några frågor. Förmodligen vill du byta några ord med mig också. Men om allt är klart innan den avsatta tiden är slut så är det bara positivt.

För ett besök hos mig gäller några praktiska detaljer:

Du ska vara ren. Duscha eller bada åtminstone dagen före besöket och använd en rimligt neutral roll-on deodorant. Ingen - jag upprepar INGEN - parfym eller spray-lukta-gott! Min näsa är ibland lite känslig för stark parfym och jag vet att det finns många som är mycket mer känsliga. En av dem kan vara den som kommer in i rummet precis efter dig.


Du ska ha rena kläder. Du får absolut inte ha den där tröjan du lade i tvättkorgen förra torsdagen men plockade upp igår igen. Inte blåstället med oljefläckar. Och inte samma strumpor som du gått med i fyra dagar nu. Bara rena kläder.
Om du svettas gör det inget om bara kläderna är rena. Färsk svett luktar inget särskilt, men om tröjan eller strumporna redan blivit insvettade ... då är det ibland vidrigt. Även om jag inte behöver röra vid dig befinner jag mig nära intill.

För alla inblandades välbefinnande ber jag dig respektera detta och vi slipper boka om dig till ett senare tillfälle.

En bokad tid är en bokad tid. Kom i tid! Kan du inte komma så ring eller maila mig. ( Se kontaktsidan ) Då kan någon annan ev. få komma istället eller jag får en fikastund. En avbokad tid kostar ingenting, även om du ringer bara 5 min. före ditt klockslag. Då kan jag göra något annat med den tiden. Men om du bara uteblir går tiden åt till att vänta på dig och inget annat vettigt blir gjort.


... 0ch samma sak gäller hos mig som hos doktorn:
Du får inga garantier eller löften, men jag ska göra allt vad jag förmår för att hjälpa dig på det bästa och mest fantastiska sätt jag vet.

 

 

 

 


Allt material på denna webplats är © Eric Hammerin

med undantag för:
bilden av Dr. Eric Pearl och termen Reconnective healing ® som ägs av Dr. Eric Pearl