Länkar och beskrivningar av andra websidor
med intressant innehåll

Länkarna nedan är aktiva och fungerande när denna sida läggs ut. Om du skulle upptäcka en icke fungerande länk innan jag själv gör det blir jag tacksam om du vill maila mig om detta. Kopiera länken och klistra in den i mailet du skickar mig.

M.V.H.
Eric


http://www.paranormal.se är en omfattande webplats som dock kan vara lite svårnavigerad ( det är inte alltid lätt att klicka sig fram till det man söker ), men väldigt bra om man har lite tid och tålamod.

http://www.abraham-hicks.com är en hisnande bra sida med författarna Esther & Jerry Hicks som har hunnit med en stor produktion vid det här laget. Missa inte kunskaps-guldgruvan i Abrahams böcker!

http://www.indigosun.com/sept1998/drunvalo.htm för instruktioner till andningsmeditation "The unity breath"

http://www.floweroflife.org är en fantastisk sida med mycket, mycket information att hämta

http://www.bobfrissell.com är författaren, andningsterapeuten och kursledaren Bob Frissells sida

http://www.cerebromente.org.br Brain & Mind magazine

http://serendip.brynmawr.edu/bb/kinser/Structure1.html Brain stuctures and their functions

http://www.soulinvitation.com/masterlinks/index.html Fantastisk sida med "helig geometri" och massor av länkar till ytterligare makalöst intressanta sidor

http://apu.sfn.org/index.cfm?pagename=home Society for neuroscience, om neuro-vetenskap

http://www.ascension2000.com Många spännande sidor och länkar

http://educate-yourself.org/mbc/mbcbodymirroroflife8jun02.shtml Educate Yourself - Your body is the mirror of your life. Massor att undersöka. Just denna sidan handlar mest om chakras. Många länkar till andra rubriker.

http://www.brainsync.com är ett intressant ställe att botanisera på när du letar efter cd:s för mental programmering och vissa medvetande-förändrande ljud.

http://www.mind-tek.com har en hel del gemensamt med Brain Sync, d.v.s. vad gäller utbudet.

http://www.mindtechnology.co.uk har en hel del CD:s att erbjuda och även viss information, om än mera kortfattad.

http://www.dicksutphen.com och http://www.prohypnosis.com är Dick & Tara Sutphen:s sidor med böcker och cd-skivor med guidade meditationer, hypnos och mental programmering. ( Seg server, men intressant innehåll om du kan ge det lite tid )

http://www.kacha-stones.com/quartz_crystals_properties.htm handlar om kvartskristaller och har länkar till övriga sidor hos www.kacha-stones.com

http://www.tomkenyon.com är mycket innehållsrik. Tom Kenyon sysslar i första hand med ljud och musik som påverkar sinnet, men skriver även en del. Kolla in under rubriken " hathors " i listen t.v. på hans sida.

http://www.selftransform.net Self transformation är rubriken på denna mycket innehållsrika sida med info om många aspekter av tillvaron. Tag en stund till att titta efter och du går gärna tillbaka dit igen!

http://www.trivortex.com är en synnerligen spännande sida med både artiklar att läsa och produkter att använda. Om hur man kan omstrukturera t.ex. vatten för att få kroppen att ta upp det bättre.

http://www.fulldisklosure.org/smfnew/index.php?topic=297.0 handlar om Schumann-resonansen och hur världen och vi på olika sätt påverkas av den. Även en hel del annat som på olika vis har anknytning till ämnet. Mer intressant än du tror utifrån denna korta beskrivning.

http://www.religioustolerance.org/ är en utmärkt sida om du vill läsa om de olika religionerna i vår värld, framför allt de stora religionerna.

http://www.erichammerin.com/mabra.htm är min egen sida med presentation och info om min Må Bra-kurs som till vissa delar tar upp sådant som behandlas på de här sidorna, men även en hel del annat. Titta efter!


Fler länktips kommer att läggas till efterhand.